Най-нежният месец от годината, март, Преслава и Ивелина Колева започнаха заредeни с много емоции от екзотични пътешествия.

Двете сестри се завърнаха от едноседмична ваканция в Обединените Арабски Емирства.

Дубай и Абу Даби за пореден път посрещнаха певиците, за да им предложат най-добрите възможности за релакс и развлечения.

Най-много цветни емоции им създаде посещението в Miracle Garden, а точно от там двете изпълнителки избраха да поздравят своите почитатели за 1 март. Снимките са доста оригинални, защото са в цветовете на Баба Марта.



“Честита Баба Марта! Бъдете живи и здрави, бели и червени, а сърцата ви винаги да преливат от щастие и любов!”

За Дубай Ивелина Колева отпътува веднага след екзотичното пътешествие до Тайланд, където влезе в клетката на тигър, а маймуна се качи на главата ѝ, в буквалния смисъл. Там успя да сбъдне и най-голямата си мечта - да участва в сафари със слонове.

“Много се радвам, че емоцията и адреналина бяха водещи във всички рискови приключения в Тайланд. Ако предварително ги обмислях, може би нямаше да ги осъществя”, сподели певицата.

Преслава пък избра ваканцията в ОАЕ между два свои концерта, в Испания и Великобритания. Певицата този път не устоя на кулинарните изкушения и не пропусна да дегустира нови блюда в един най-изисканите ресторанти.

На 4 март Преслава ще бъде музикален домакин в навечерието на Международния ден на жената в Англия.