Преслава и Миро снимат пияни в „Гласът на България“. Новината дойде от анонимен източник, статист в шоуто, който с очите си видял алкохолните им изпълнения.

Неслучайно двамата винаги са в приповдигнато настроение и еуфория.

През цялото време, докато текат подготовките, Преслава и Миро се разхождат из коридорите, пушат и пият, а после излизат със зачервени очи на сцената“, разказва възмутеният информатор пред „ШОУ“, цитира hotarena.net.

Същият преди време засякъл певицата в конфузна ситуация пред софийски клуб. Изпълнителката на „Водка с утеха“ излязла от там клатушкайки се, след което буквално се строполила на земята. Пияна като талпа е най-точният израз. Придружителят й се видял в чудо.

Колкото до алкохолните и най-вече наркоманските изцепки на Миро – за тях отдавна се знае. Преди време гримьорът на звездите Валентин Кулагин разкри пред медиите, че Каризмата шмъркал по 1000 лева кока наведнъж.

Друга интересна подробност зад кулисите, която разкрива източникът, е, че треньорите не отделят никакво внимание на талантите. Всъщност участниците се обучават от други, третокласни изпълнители и педагози, а Миро, Преслава, Данчо Караджов и Вики са само за престиж. Те наставляват участниците за не повече от минута, докато снимат камерите, а след това пак отиват да пушат и пият.