Фолк певицата Преслава отиде на плаж въпреки напредналата си бременност. Всеки момент звездата трябва да роди, но това изобщо не я притеснява и тя не се лишава от развлечения, видя HotNews.bg. Пайнерката се появи на плажа на една от любимите резиденции на Тодор Живков - "Перла" в Приморско. 

Изпълнителката пристигна в компанията на любимия си Павел, с тях бяха и двама мъжаги, които ги охраняваха. Също така бе забелязана и сестрата на певицата Ивелина, както и възрастна дама. Докато отмаряха на един от най-красивите ни плажове, голямата компания разцъкваше и игри с карти. Преси, която е в деветия месец, се криеше от слънцето под чадъра, облечена в черни плажни одежди.

Направи впечатление също, че Преслава се държеше изключително земно с персонала на Перла Бийч. Дори певицата сама отсервирваше чашите от напитките, които бяха консумирали. В съседство до добричлийката бе забелязана и екзотичният модел и танцьор Ашли Кейн, която помним от риалити формата "Мис България". 2-годишният й син Райън привлече вниманието на фолк звездата и тя непринудено направи леки сухи тренировки, непосредствено преди да гушне собствената рожба. Певица номер 1 се очаква да роди до броени дни, научи още HotNews от нейни близки.

 

A post shared by Preslava (@preslava__) on