Фолкпевица №1 отново отпътува към екзотичен Дубай, за да си почине от безбройните ангажименти, които съсипват здравето й през последните години, научи "България Днес".

В екзотичната страна певицата ще обмисли и бъдещето си, както и връзката си с Жоро Бирмата, с когото ту се събира, ту се разделя и бие.

Арабската дестинация вероятно се превръща в любимата туристическа дестинация на изпълнителката, тъй като тя беше там само преди около 2 месеца. Честите й пътувания зад граница провокираха въпросите как Преслава може да се позволи толкова често да почива в луксозни курорти.



"Преслава сама си финансира пътуванията и не разчита на парична помощ от мъже и свалячи. Хонорарите, които прибира дори след удръжките от продуцента си, са напълно достатъчни, за да живее луксозен живот.

Тя обаче не само харчи парите си, а и ги инвестира - купи апартаменти, взе жилище на родителите си в Добрич, кара хубави коли. Но също много обича да дава за пътувания", коментираха пред "България Днес" от нейното обкръжение.



При визитата си в Дубай фолкпевицата се e настанила в луксозния 5-звезден хотел Rixos The Palm Dubai, който се намира в Палм Джумейра в Дубай.

Стаите са с интериор в модерен турски стил, а в самия хотел има огромно СПА и други развлечения. Средната цена на една нощувка по това време на година варира около 600 лева, но може да нарасне няколко пъти в зависимост от големината на апартамента и екстрите в него. През силния летен сезон (юли - август) цената за нощувка достига до колосалните 16 000 лева!



Доброто финансово състояние на Преслава вероятно й позволява с лекота да покрива разходите покрай пътуването. Любопитното е, че и този път изпълнителката е избрала да почива в женска компания. В публичното пространство се появи информация, че нейна приятелка от групата е решила да бъде със своя приятел - по прякор Шарения, но изпълнителката отново е заложила да е сингъл и без да се натоварва с половинка до себе си.



Само дни преди раздаването на Годишните музикални награди на телевизия "Планета" през февруари Преслава реши да си "открадне" няколко дни за почивка и отпътува за Дубай. Противно на плъзналите информации, че изпълнителката е в компанията на бившия си приятел Георги Станоев-Бирмата, истината се оказа съвсем друга.

Заедно със свои приятелки, сред които плеймейтката Светлана Василева, Преслава разпускаше сред екзотиката и лукса, които предлага тази красива дестинация. Като истински звезди момичетата бяха посрещнати от огромна розова лимузина с шампанско, бонбони, безалкохолни, музика и многобройни лампички. И при това пътуване фолкпевицата не страда от лишения, като се радва на приказни басейни, тузарска обстановка и всякакви глезотии.

Певицата показа оазиса, в който релаксира, като публикува поредица от снимки, на които се вижда, че продължава да е все така слаба. Изпълнителката показа снимки, на които е сама и в компанията на момичета, но в информационния поток се появи фотос, на който заедно със своя приятелка е до непознат мъж.



Преслава е отпътувала за Дубай непосредствено след участието си в популярна русенска дискотека, където "взриви" местните си почитатели с разбиващите си хитове. Изпълнителката на "Ако утре ме губиш" отдавна планирала почивката и неслучайно е избрано точно това време на годината.

В края на тази седмица започва безкрайният й маратон от участия покрай баловете. Програмата на Преслава е претоварена, тъй като тя продължава да е най-търсената певица от каталога на "Пайнер". Добричлийката е поискала малко свободно време, за да зареди батериите и да има сили да издържи на поредното професионално предизвикателство.