Преслава изкара Калин Врачански изнасилвач с поредна доза чатове с приятеля си Станимир Гъмов, за които всички подозират, че са фалшиви.

Певицата, която не просто удари дъното, а направо се закопа с леко поведение и позорно участие в „Като две капки вода", е започнала ударна кампания по чистене на имиджа си. За целта тя използва въпросните предварително измислени от нея и Гъмов реплики, които разпраща по медиите.

В последната порция разговори между нея и екранната й половинка от „ВИП Брадър" Петя от Добрич се изкарва сексуално тормозена от Калин Врачански. Импровизираният чат между нея и Гъмов, публикуван в Интернет, деликатно се завърта около участието на добруджанката в „Капките ".

Актьорът на шега или не казва на певицата, че „за нищо не става". Много зрители подкрепят това негово мнение, та по този начин Преси явно се опитва да вдъхне достоверност в чата. По-любопитна е друга част от разговора, в която Гъмов предупреждава „възлюбената си" да внимава с Калин Врачански.



Преди седмица бе раздухана клюка, че колегата на Пресиета в „Капките" я дебнел в съблекалните с явни плътски мераци. Никой обаче не взе насериозно този слух. Вероятно за да бъде той подплатен с факти, е бил изфабрикуван и въпросният чат.

В разговора Гъмов дава наставления на певицата да му каже, ако Калин й направи нещо, а Преси уклончиво отговаря, че ще гледа да страни от него .

Според близки до изпълнителката тя много ясно осъзнавала, че участието й в риалитито е на път да погуби цялата й кариера. Любимата певица на селските домакини доказа, че гласовите й данни са ограничени само до личния й стил, а актьорските й заложби - никакви. На базата на това феновете й видимо се отдръпнаха, а Преси реши да вземе сериозни мерки, за да си ги върне.

Злите езици твърдят, че причината да захапе именно Врачански в опита си да се изкара жертва била, че актьорът на няколко пъти отбил собствените й опити за близост. Както „Всеки ден" първи писа, от известно време той е щастливо влюбен в млада студентка, но предпочита да пази връзката си в тайна. Заради нея обаче не искал да се занимава с еднодневки като певицата.

„Преслава се оказа много долна. Постоянно се влачеше по петите на Калин и му се слагаше. Той обаче си спазваше дистанцията и това я вбеси", разказват хора от екипа.

Отблъснатата певица много се обидила, защото не била свикнала да не отговарят на любовните й вопли. На всичкото отгоре била бясна, че Врачански вечно е в челото на класацията в „Капките", а тя - в дъното. Затова решила да го засегне с отвратителния си компромат.

Източник: ''Всеки ден'', сн: Като две капки вода, Фейсбук