Преслава кара втори Свети Валентин, този път в Дубай. По-рано през месеца на любовта, певицата показа на своите почитатели как отдъхва в Истанбул и се похвали, че за нея Свети Валентин е подранил. Оказа се обаче, че Павел се е погрижил за любимата жена и от близо два дни изпълнителката е на плаж в емирствата. Пайнерката побърза да се похвали пред последователите си с луксозния хотел и частен плаж, с който разполага.

5-звездният комплекс предлага изглед към Арабския залив и се намира близо до изкуствения остров Джумейра. Гостите се глезят в 14 ресторанта и бара. СПА центърът с интериор на римска тематика включва сауни и 5 турски бани с инфинити басейни. СПА центърът предоставя разнообразни процедури, включително рефлексология, процедури за лице и ароматерапия. Засега Преси предпочита плажа. Виждаме я по бански, а определено погледите на всички се спряха в нейната пищна гръд.

Това автоматично изключва клюките до момента, че гръдната обиколка на певицата се е стопила, заедно с нейното драстично отслабване. Изглежда Преслава също иска да ни увери в това, че има гърди, с които ще продължава да се бори във фолка.