Всичко, което Преслава прави в музиката го прави с много любов и отдаденост на публиката, а тя й отвръща със същото.

Това пролича и по време на последния й концерт от турнето Preslava USA & Canada Tour 2017 в Лас Вегас. Предварително обявеният Клуб “Дерби” се оказа тесен за всички желаещи да присъстват на концерта на певицата.

Музикалното събитие в щата Невада бе на 27 септември, а организаторите се постараха всички да се чувстват комфортно, като осигуриха за този концерт Банкетната зала на Сръбската църква - място, добре познато на българите в Лас Вегас. Там неведнъж са организирани балкански концерти и партита. И този път за събитието пристигнаха наши сънародници и от други щати, защото отдавна очакваха срещата си със звездата на телевизия “Планета“.

По време на този лайв организаторът на турнето – Петя Романова отпразнува своя рожден ден, а Преслава не пропусна да я поздрави с песен и да благодари за неповторимите мигове в Америка.

“Благодаря и на всички хора, които допринасят за успеха на турнето, най-вече на присъстващите за емоцията“, написа в социалните мрежи Преслава.

Певицата ще остане в Лас Вегас още един ден, за да разгледа този невероятен град и да зарадва със снимки феновете. След това й предстои пътуване до Флорида, където на 29 септември е нейния концерт в Тампа. На следващия ден, 30 септември, тя ще пее пред най-многобройната българска общност в САЩ – тази в Чикаго, а на 1 октомври е финалът на Preslava USA & Canada Tour 2017, в Кейп Код, Масачусетс, съвпадащ с Международния ден на музиката.