Фолкпевицата Преслава му е отпуснала края!

Изпълнителката не спира да обикаля по дискотеките дори в нощите, когато няма участия.

Без да има професионален ангажимент тази седмица, Преслава се появила в популярната столична дискотека CLUB 33, за да се забавлява на ретро хитове от зората на попфолка.

Изпълнителката се появи в компанията на свои приятелки, въпреки че любопитните погледи на посетителите опитали да зърнат мъжко присъствие около нея. Такова обаче нямало и компанията на изпълнителката била само от жени.

Усмивката не слизала от лицето на Преслава, чийто любовен статут в момента тъне в потайност, сравнима с технологията на построяването на Стоунхендж. След бурни скандали и бой тя се разделя и събира няколко пъти с последната си официална изгора - бизнесмена Георги Станоев - Жоро Бирмата.



По разкази на свидетели Преслава вършала из цялата дискотека и дори се качила на диджейския пулт при своя близък приятел DJ Теди Джорджо. С вдигнати нагоре ръце и кръшни движения изпълнителката покачила градуса на настроение и изобщо не давала вид на момиче, изпаднало в дупката на любовните терзания.



За отрицателно време тя направила и поредица от снимки с приятелките си, с които да документират купонджийското си настроение и впоследствие да се похвалят за епохалното парти.

"Може би зад усмивките и купонясването се крие голяма тъга. Преслава така се опитва да се прикрие, защото много обича Бирмата и трудно ще го забрави. Само че така вреди на себе си - вместо да си почива в нощите, когато няма участия, тя отново е по дискотеките и не може да се наспи нормално.

А и обича да си пийва, с което допълнително си натоварва организма", коментираха посетителите на дискотеката в Студентски град. Няколко по-напористи мъжаги опитаха да доближат и флиртуват изпълнителката, но мераците им бързо бяха охладени от охраната и така никой мачо не успя да замае ума на певицата.



За разкрепостеното поведение на Преслава "говорят" и снимки с нея, които наскоро се появиха в публичното пространство. На фотосите изпълнителката най-безсрамно се целува с младо гадже.

Според хора от Варна, където е направен папарашкият фотос, мъжът се казва Христо Попов и е на 24 години. В приблизително същата възрастова категория попада и Жоро Бирмата, с когото певицата непрестанно се събира и разделя. Не е ясно дали тя има връзка с непознатия младеж, или просто се забавлява за нощта.

Двамата се целували и прегръщали пред гостите на заведението, а след като певицата свършила с ангажиментите, дори напуснали заедно. Младият бизнесмен е неизвестен в публичното пространство, не е ясно и с какъв точно бизнес се занимава. "Има пари, но не знаем откъде. Всяка вечер е по заведенията, черпи приятели", разказват служители на варненското заведение.



Само няколко дни преди случката с целувката съседи на Бирмата свидетелстваха пред "България Днес", че двамата с Преслава отново живеят заедно в къщата на милионера край Симеоновско шосе в столицата. Самата Преси не крие честите си скандали с Бирмата и може би самата не знае дали иска да са заедно.

Снимките с варненеца пък вероятно са ядосали Бирмата, който е известен с болезнената си ревност и се побърква само при мисълта, че някой може да приближи фолкпевицата.