Поп фолк певицата Преслава се е подложила на сложна и скъпоструваща пластична операция, пише „Всеки ден".

Родената в Добрич чалга звезда, която се славеше като една от малкото в гилдията, които нямат козметични подобрения по себе си, не издържа на всеобщата мода, тресяща фолк средите, и легна под ножа.

Играта на скалпела не остана тайна за почитателите на едрогърдата певица, които веднага забелязаха, че любимката им има огромен белег на левия крак.

Гласовитото миньонче обаче очевидно не се притеснява от плашещия издайнически отпечатък и се пусна с къса модерна рокля на откриването на столичен луксозен бутик.



Според запознати причината Преси да прибегне до услугите на хирург са отпуснатите кожи, белези и стрии, появили се по цялото й тяло. Както често се случва след рязко отслабване при много жени, кожата на певицата увиснала и младоликата звезда се сбабичосала жестоко.

Най-сериозен бил проблемът с краката й, където телесата на фолкаджийката се полюшвали дори при най-малкото движение. Изпитият й блед вид, както и изтощената коса също били трън в очите на красавицата, за чието високо самочувствие се носят легенди.

ВИЖТЕ: Фотосесия на Преслава

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/zasyakoha-preslava-v-bulchinski-butik.84949.html



„Едва ли има човек, който да отслабне с 20 килограма, и то за по-малко от година, и да не му провисне кожата. Съвсем нормално е да се оперира - все пак външният вид в тяхната гилдия е определящ и реално най-важен. Няма нищо лошо да се е поосвежила малко - да не е забранено", коментират близки до певицата.

Злите езици пък шушукат, че звездата и любимка на Митко Пайнера се е решила на тази стъпка, за да натрие носа на бившия си приятел - пернишкия бизнесмен Георги Станоев-Бирмата. Въпреки че сама реши да сложи край на връзката, Преслава държала да изглежда ослепително, за да дразни екс половинката си.

Следвайки примера на редица свои колежки, фолк дивата си направила операцията в чужбина.