Феновете на хубавата музика си приличат, независимо къде се намират по света.

И ако тези, които харесват Преслава в Америка, изживяха незабравими 15 дни с нея, то почитателите й в България тръпнат в очакване любимката им да се впусне в клубния живот у нас.

За тяхна радост това ще се случи още на 4 октомври в Пловдив. Самата певица по време на Preslava USA & Canada Tour 2017 се включваше често в социалната мрежа с лайв чатове, а след последния си концерт в Кейп Код призна, че и тя се е затъжила за своите фенове у нас.

“Твоето отсъствие се усеща, чакаме те с нетърпение. Целувки, идвай си вече, че много ни липсваш”,”Събудих се във 5:57 и след няколко минути ти пусна лайв и денят ми започна страхотно...”

“С многото лайфове, шеги, усмивки, весело настроение и чувството, че сме толкова близо до теб, ме накара да те обичам още повече”, са част от коментарите на нейните последователи.

Българите в Америка са категорични, че тази есен Преслава ги е заредила с много настроение и български дух. Като една истинска, голяма музикална звезда, певицата се раздаваше до край на всеки свой концерт, а публиката я даряваше с нестихващи аплодисменти. Един от концертите с най-многобройна публика, бе този в Чикаго, а изненадата за Преслава бе появата на нейния колега Магапаса на сцената.