При поредното свое гостуване в Македония миналия месец Преслава сподели приятните си впечатления от публиката в Струмица.

Певицата се изяви за втори път на сцената на нощен клуб там и зарадва многобройните си фенове, които отдавна знаят всички хитове на нашата фолк звезда.

"Да отбележа, че моята кариера тръгна от Македония - на фестивала във Валандово, и Гран При съм получавала от вас, и на Охрид съм ходила с колегите... Просто тук емоцията ми е повече, удрям го на спомени и много обичам хората тук, страшно много" - сподели Преслава в интервю за македонска медия, пишат от signal.bg. Певицата не скри, че ще се радва да гостува в Струмица за по-дълго, за да може да разгледа забележителностите на града.

Тя разкри, че работи по новото си CD, в което ще бъдат включени и най-актуалните й сингли. "Подготвям нов албум в момента. Надявам се в скоро време да излезе на пазара и да ви зарадвам с песните" - каза изпълнителката, а на въпрос дали е влюбена тя призна: "Преслава може винаги да бъде влюбена - влюбена в живота, влюбена в песните, които прави... Мъж до себе си нямам".

Ние обаче категорично не й вярваме, тъй като само преди седмица брюнетката беше заснета на Слънчев бряг с нейното ново гадже, което по думите на близки до звездата е новата й голяма любов.