“Моят истински образ е този от екрана” - това сподели Преслава в предаването “Комбина”.

Изпълнителката е категорична, че тя е такава, каквато хората я виждат на сцената и трудно може да влезе в образ, който не е нейният истински. “Колко дълго може един актьор да бъде в роля”, пита риторичное тя. Макар и да е имала трудни моменти, Преслава предпочита да не говори за тях, пише planeta.tv.

“Професията ми изисква да забавлявам хората. Не ми харесва да говоря за трудностите. Не искам да натоварвам с моите проблеми. Имам приятели, които са ми помагали, които ми помагат и сега, така че не е нужно да натоварвам публиката с лични преживявания”, допълва още звездата.

Водещите я върнаха към първите години от нейната музикална кариера. В началото тя живее в Димитровград заедно с Галена. Двете правят първи крачки по пътя към върха и до ден-днешен Преслава си спомня с много умиление за тези дни.

“Това е време, от което имаме много спомени. Време, в което още си наивен, позитивен, искаш да грабиш от живота, вярваш на всичко”.

Макар да са сред най-обичаните изпълнителки и често проектите им да влизат в конкуренция, Преслава е категорична, че приятелството им е успешно съхранено. В своето бъдеще звездата се надява да срещне мъж, с когото на първо място да успее да общува.

“Искам да има за какво да си говорим, да е човек, от когото да науча нещо”, споделя тя.