Преслава, стигна ли дъното? Този въпрос си задават във фолк средите, след като изпълнителката мина всички граници на морала.

Достоверни източници разказват как Преслава нагло и умишлено се натиска с колегата си Фики Стораро само и само да дразни бившия си Георги Станоев - Бирмата.

Разюзданата певица изобщо не се съобразява с никакви морални устои, а явно и още по-малко е загрижена за здравето на Фики, който може отново да загуби някой зъб заради нея.

„Пуска му езици, сяда му в скута, обарва го, дори когато са в компания! Никаква съобразителност. Държи се като разгонена женска“, клатят глава свидетели.

Най-чест потърпевш от натисканията на Преслава и Фики била горката Софи Маринова. Слаботелесната фурия не се свеняла да се лигави дори пред нея.

Двамата с Фики постоянно обикаляли по хотелите, където певицата му показвала какво ново е научила в леглото. Често били засичани и пред жилището й в „Бояна“.

Синът на Стораро и Преслава не се свенят да демонстрират секс аферата си и в социалните мрежи, където постоянно си пускат закачки.

Последният пример е със снимка на Фики, под която певецът си проси усмивка. Веднага след това фурията му отговаря с хилнато фото.



Ако Преслава обаче си мисли, че е единствената в леглото на Фикрет, жестоко се лъже. Тя просто е поредната бройка, отбелязват запознати с сексуалния му живот.

Навик на певеца е да подарява на бройките си розови възглавнички – такава е дал и на Преслава. Дали докато се мотае в чаршафите на Фики, фурията осъзнава, че просто е една от многото, с които е преспал Стораро? И поредната с такава възглавничка…

Най-възмутен от поведението на певицата е бащата на Фики – Тони Стораро. Той искал синът му да прекрати този фарс не само за да не бъде набит отново от Бирмата в някоя дискотека. Загриженият баща изобщо не харесвал жени с подобно леко поведение и искал нещо по-добро за Фикрет.

На този етап обаче на Фики му изнасят игричките на Преслава и смятал да продължи да се забавлява с нея още малко.