Напук на пандемията, фолкпевицата Преслава отпраши за Турция. Красавицата се похвали, че е отседнала в луксозен хотел в Истанбул. Пътешествието е изненада от мъжа й Павел, с когото са заедно вече повече от три години. Бизнесменът подари на любимата си ваканция, а поводът е предстоящият Свети Валентин. До 14 февруари има още доста време, така че истинският повод за пътуването остава тайна.


„Свети Валентин дойде по-рано за мен тази година", пише певицата под една от снимките си, така че можем да приемем, че тя просто се е отдала на любовен туризъм само с мъжа до себе си. Изпълнителката разглежда исторически забележителности, но със сигурност пазарува и по бутиците в мегаполиса без дъщеря си Паола. Припомняме, че повечето ВИП-аджийки тази година предпочетоха далечни дестинации като Малдивите и Занзибар, но Преси е фен на южната ни съседка.

През есента на 2020 тя бе на дълга почивка в известен морски курорт, а сега се наслаждава на най-големия турски град. Там работи и нейният любим пластичен хирург, при който си клъцна носа през 2019 година. Дали тя е навестила д-р Селчук Язан няма и да разберем, освен ако певицата не се реши на нова интервенция.