Фолк певицата Преслава най-после закова килограмите си на 48. Зверски диети, драстично гладуване, много тренировки и никаква вечеря след 20 часа – това е тайната на фолк певицата за новата й фигура.

Пред водещия на предаването „Нека говорят” Росен Петров Преслава сподели, че е изключително доволна от теглото си. „На мен ми харесва да има четворка отпред” , признава фолк дамата.

Още преди години певицата се вслушва в думите на човека, който я изстрелва на голямата сцена, Милко Калайджиев и започва да сваля килограми. Стартира от 62 кила, за да се гордее със снагата си днес.

В ефира Преслава направи и равносметка за творческия и личния си живот. Певицата сподели, че е щастлива и благодарна на родителите си, но предпочете да не коментира личния си живот.

„Нямам семейство, деца, а е можело да имам”, коментира тя, но смята, че не загубила нищо.

Творческите успехи, популярността, признанието на обожаващите й фенове – всичко това е констатация за професионалната й десетгодишна кариера.

Преслава е категорична, че не съжалява за нищо, което й се е случило в личен план, за нито един човек, когото е загубила: „Така е трябвало да стане!“, философски гледа на нещата звездата, пише „ Уикенд”, цитира hotarena.net.