Весела история с Преслава лъсна тия дни. Целият конфуз бил крит грижливо, но пенсиониран вече гард от НСО разказал случката на приятели, а те от своя страна на други и така се разчуло навсякъде.

Певицата била поканена да пее на Българската Коледа, инициатива на Първанов, където се събират милиони левове за болни деца. Тя, разбира се, веднага откликнала на поканата, даже била поласкана. Това, което не предвидила обаче е, че ще й претърсят чантата и ще мине през детектор за метал.

Тогава Първанов бил все още президент и от НСО съвестно си изпълнявали задачата да проверят всички за опасни метални предмети. Чантата на Преслава накарала алармата да се разпищи, а на скенера се очертал някакъв опасен метален дълъг предмет, пише skandalno.net.

Тогава се наложило да я претърсят лично и смайването на гардовете било пълно, когато извадили от нея красив и модерен метален вибратор. Те се опитали да останат с каменни лица, но певицата адски се притеснила.

Тя заобяснявала, че това не е нейна вещ, че нейна колежка й била подарила вибратора на шега, че в гилдията често си правят такива шеги. Охраната й върнала ценния предмет, а певицата се скрила в гримьорните, за да възвърне цвета на лицето си, понеже се била изчервила до корените на косата.

Веднага след концерта гардовете започнали да обсъждат за какво й е на тази хубава и явно търсена жена вибратор. Навсякъде чели, че има любовник, че е пълно с мераклии около нея. Може пък да е немощен в леглото този любовник и да прибягва до помощни средства, предположил един. Друг пък казал, че артистите и певците са особени хора и влачат със себе си какви ли не странни предмети, защото не знаят кога ще им потрябват. Шефът на охраната пък докладвал на президента странната случка  и той дълго се смял.

След това групово решили да поканят Преслава на друг концерт. Тя пак дошла, но този път в чантата й имало само женски дреболии и никакъв вибратор.