Много аплодисменти пожъна Преслава на своя концерт в третия по големина град в съседна Турция - Бурса.

“Певицата на годината” зарадва своите многобройни почитатели с най-горещите си хитове на пети март, броени дни след като за пореден път спечели заветната статуетка. Залата бе изпълнена до краен предел, а купонът ще се помни дълго. Преслава е любител на екзотичната кухня и с удоволствие се наслади на местните кулинарни изкушения в компанията на любезните домакини.

Харизматичната изпълнителка вече е в България, но няма време да си отдъхне и за секунда, защото тази вечер стартира шоуто “Като две капки вода”. Тя е сред осемте звездни участници в четвъртия сезон на ненадминатото шоу за преобразявания. Заедно с Орлин Павлов, Прея, Поли Генова, Герасим Георгиев - Геро, Джулия Бочева и Калин Врачански ще се впусне в предизвикателствата на различни образи в „Като две капки вода”.



“Най-силното ми качество е самоиронията. Изобщо не се притеснявам дали някой ще ми се смее, а по-скоро бих се притеснявала да не изляза на сцената и да се разсмея аз самата. За разлика от пеенето и актьорската игра, имам проблем с танците, които ще бъдат вид изпитание”, разкрива певицата.

Първата задача на Преслава е да се преобрази като Фреди Меркюри, което е нелека задача, но певицата е готова за шоу и шеговито сподели:

“Вече се видях и с мустаци. Много ми отиват, толкова съм женствена с тях”.

Другата новина за Преслава е свързана с мода и новата колекция за абитуриентки, на която певицата е рекламно лице. И тук не спират изненадите, защото изпълнителката влиза в ролята на балерина. Фотосите са произведение на изкуството, в което звездата е Преслава.

Източник и сн.: Planeta.tv