Само няколко часа преди номинациите в Къщата на "ВИП Брадър" тази вечер стана ясно, че една от сочените за фаворитки участнички напуска.

Това е поп-фолк певицата Преслава, разкрива предварителното промо на епизода на риалитито, който ще бъде излъчен тази вечер. Официалната причина добричлийката да иска да си тръгне преждевременно от Къщата е че "напрежението й е дошло в повече" и защото й било омръзнало от конфликтите вътре, пише "Всеки ден".

След като актьорът Гъмов нападна Светлана Василева за избора да живее по "креватния начин", Преслава защити приятелката си и още тогава "заплаши", че ще си тръгне ако скандалите в къщата продължат.

"Биг Брадър" пък е опитен в заплитането на сюжети и веднага спретна любовен триъгълник между Преслава, Моника Валериева и Гъмов. И докато нападките към нищо неподозиращата Преслава от Моника Валериева бяха очаквани, то май със сценарият ще се срине и едно дългогодишно приятелство между Светлана Василева и Преслава.



Мис Плеймейт заби нож в гърба на бившата си дружка. Светлана става все по-близка с доскорошната си врагиня - Моника и дори в разговор с дупнишката моделка, излъчен преди часове, Светлана заяви, че от години знае, че Преслава полудява, когато не е център на внимание. Двете моделки нарекоха фолк иконата - Лунната кокошка.

Тази вечер конфликтите в звездната Къща стават още по-задълбочени, като в дъното им ще бъдат отново естрадните ни величия - Здравко от дует "Ритон" и Кичка Бодурова. Техните неспирни препирни и интриги им навличат гнева дори на "Големия брат", който се принуждава да им стовари на главите строго наказание. Санкцията ще бъде наложена заради това, че Здравко ще пробва да направи заговор със своите съквартиранти Кичка да бъде сред номинираните тази вечер.

Междувременно интересът към Преслава се засилва все повече. Участието й в къщата започва да връща загубени в последните години позиции на Преслава от Галена и кой знае, може би скоро и "Пантерата" ще се реши да участва в шоуто.