HotNews.bg направи анкета, относно това кой български изпълнител да ни представи на конкурса "Евровизия 2011".

С най-голям брой гласове се отличиха Преслава и Десислава. Ето какво сподели Преслава, относно конкурса и това дали би искала да вземе участие в него:

"Радвам се, че хората са гласували за мен и Десислава. Дори онзи ден двете заедно бяхме на участие. Тя също е много кадърна певица. Аз съм обвързана с фирма Пайнер и те решават дали изпълнителите ще участват в този конкурс. Не мога да отида на своя глава.

Разбира се много важна е и песента. Без хубава песен нищо не става. Благодаря още веднъж на всички, които са ме подкрепили."

Относно наближаващата промоция на своята колежка Андреа, изпълнителката на хита "Водка с утеха" каза следното:

"Няма да имам възможност да бъда на промоцията на Андреа. Покани ме лично, изработката на поканата също е страхотна. Сигурна съм, че промоцията ще е невероятна, но за жалост няма да мога да присъствам на събитието."

Преди броени дни излезе и една от новите песни на Преслава с провокативното заглавие "Мръсно и полека". Ето какви са плановете на Преслава относно парчето: "За момента не мога да кажа нищо. Снимах  клип към песента на Кости. "Мръсно и полека" излезе съвсем неочаквано в Интернет. Бих искала да я клипирам, но не зависи всичко от мен. Времето ще покаже... Виждам, че се харесва, пея я по два, три пъти на участие. Казвам "Добър вечер" и всички почват да викат "Мръсно и полека". Това е показателно."