Нечуван скандал избухна в поп фолк средите.

Двете най-големи дружки в чалгата Преслава и Галена се хванаха за косите. Преслава нанесе невероятна обида на приятелката си, като я заклейми като лека жена.

Само пред ден певицата заявила пред приятелки, че просто няма начин да я забъркат в секс скандал като Галена, защото, за разлика от нея не си лягала с всеки срещнат, пишат от kliuki.bg.

Новината разтресе целия поп фолк, защото въпреки палавия си характер и флиртаджийките си изяви на сцената Галена винаги е показвала, че държи на семейството си и упорито отричаше да кръшка на Галин с други мъже.

Преслава обаче нападна напълно необосновано колежката си, като я заклейми една ли не като лека жена. Самата Преси обяви, че за нея самата няма нищо по-обидно от това да запази женското си достойнство.

На певицата не й пукало, когато я критикуват за липсата на вкус или тегло, но за връзките й не желаело да се говори. Изпълнителката е категорична, че за разлика от Галена тя самата не може да си ляга с всеки. Феновете на търновската певица веднага решиха, че двете са се скарали за нещо и затова сега Преслава напада вече бившата си дружка.