Преслава се пече на плажа във Варна, стопанисван от диджей Дамян, през уикенда, но не влезе дори за секунда в морето.

Фолкаджийката не натопи палец във водата въпреки жегата от 29 градуса, която затисна морската столица. Певицата очевидно се гнусеше от водата, защото само се доближи до нея, огледа я критично и сбърчи капризно нос, след което се върна на шезлонга си, пише ''Всеки ден''.

Преслава бе в компанията на Дамян и любимата му Ваня и използва престоя си под чадъра, за да поклюкари с колегите си. Звездата на фолка се надпреварваше с Дамян кой да разкаже по-смешна случка от турнетата на „Пайнер". Двамата се заливаха от смях, спомняйки си гафове на свои колеги.

Изтощена от приказки, компанията реши да се подкрепи със суши от известна верига ресторанти, а за десерт Преслава избра пъпеш. Японската манджа фолк изпълнителката прокарваше с плодов сок.

Певицата бе заложила на зелен бански от две части, въпреки че повечето млади жени на плажа са по монокини. Изпълнителката се радваше на децата на Дамян, които за разлика от нея не излизаха от прохладното море.

Преслава бе изрусена и обясняваше на жената на Дамян, че така се харесва повече. След около 3 часа на слънце изпълнителката се облече набързо и се отправи към колата си, където я чакаше шофьорът й.