Преслава остана безкомпромисна пред молбите на родната си майка Янка и категорично отказа да забременее.

Близки до родителите на певицата издадоха, че жената вече силно мечтае за внуче и изпаднала в шок когато разбрала, че дъщеря ѝ отново се е разделила с поредния си годеник.

Наскоро Преслава посетила родния си дом в Добрич и там била подложена на кръстосан разпит. Между нея и майка ѝ дори избухнал скандал по темата, но тя категорично отказала да се обвързва, защото има още кариера да гради. След това Янка се оплакала на съседите, че скоро няма да бъде баба и това много я натъжава, пише skandalno.net.

„Не иска и да чуе. Говори ми за кариера, за музика и песни. Ама за къде, дъще, ще чакаш, докога? Още малко ти остава да навлезеш в трудната възраст, а после ще плачеш с горчиви сълзи. Нормално е за младите да не слушат възрастните, Петя нито е първата, нито последната. Но после всички си чукат главите в стената и съжаляват, че не са направили каквото им се казва. Сякаш съм я подвела, когато навремето ѝ казах да се захване с музиката…”, жалва се жената.

Повод за този разговор стана раздялата на Преслава с доскорошния й годеник Жоро Бирмата, за която се заговори усилено преди малко повече от две седмици. Никой не може да отрече, че изпълнителката няма късмет в любовта...