Преслава разказа за новата си песен "Пада звезда", че е щастлива от добрия прием и позитивните коментари на своите фенове.

"Текстът е заимстван от един млад творец - Валентина Йоргова се казва. Благодаря й за съдействието. Аз доста харесвам нейните творби и се свързахме с нея, поисках да заимстваме от един неин текст. Текстът го написа Росен Димитров, музика и аранжимент -Радомир Кишев, както и аз имам едно скромно участие. Мисля, че се получи прекрасен проект" - сподели тя в "Комбина", цитира Signal.bg.

Фолк звездата с носталгия си спомни за големите турнета на телевизия "Планета": "Там беше страшен фурор, много забавно и голямо вълнение".



Сред многото хитове, които има в репертоара си, откроява "Лъжа е". "Когато навремето я направихме с Велислав Драганински, тя направи голямо впечатление, навсякъде се иска точно тези песен" - казва певицата.

Не смята, че има разделение между жанровете и подчертава: "Аз не го усещам, към мен няма такова отношение и никога не е имало. Може би защото аз не правя този тип чалга...".

За своето начало на сцената на попфолка казва: "Не съм от хората, които правят планове и не съм очаквала това, което се случи с мен. Аз едно време бях едно момиче, което толкова много обичаше да пее, че искаше само това".

Когато подписва договор с "Пайнер", се обръща към г-н Митко Димитров с думите: "Аз не искам да давам интервюта, искам само да пея. Това беше моята мечта".



Не обича да се снима и признава: "Едни от най-големите ми хитове оставаха без клипове... Не знам защо, но не обичам да снимам".

На мнение е, че страната ни е твърде малка, за да може някой популярен човек да се нарече звезда. Не крие, че през годините е трябвало да научи доста уроци.

"Най-вече в отношенията си с хората - да си дисциплинирана и да имаш отношение към публиката. Няма по-велико от публиката. Тя решава какво ще бъде хит, тя решава дали ще бъдеш любимецът й. Има си хора с харизма, но най-големият ми критерий винаги е била публиката" - обяснява хитовата изпълнителка.



Убедена е, че за да успееш в музиката, "най-силният ти коз е да имаш хубава песен, да имаш хит".