Преслава е много огорчена от плъзналите клюки, че е поръчала освиркването на колежката си Галена по време на награждаването й за Певица на годината.

„Никога не бих паднала толкова ниско! Галена ме познава добре като характер, знае какви са моите страхове и че не бих си позволила такова нещо не само заради нея, а и заради самата себе си. Галена ми е приятелка, не само колежка, така че това обижда и мен. Ние двете нямаме проблем помежду си – явно някой се опитва сега да създаде такъв“, коментира Преси пред „Нов фолк“.

Според нея е нормално Галена да е обидена на феновете след това, което се случи, но на нея не е споделила нищо по въпроса. Преслава е убедена, че някой умишлено налива масло в огъня и се опитва да създаде интрига. „Явно се опитват да ни скарат – от толкова време, виждаме се или не, работим ли заедно или не, все някой се опитва да ни скара и да ни направи най-големите врагове. Оставете ни на мира с Галена – всичко между нас е наред!“, призова изпълнителката, допълват от kliuki.bg.