''Очаквайте скоро новата ми песен и видеоклип.'' Това анонсира Преслава в навечерието на своята 12 годишнина на музикалната сцена, която днес ще отбележи с фен клуб в Пловдив.

Началото на тази дългоочаквана среща ще бъде поставено в 19 часа, а много изненади очакват всички, които ще дойдат, за да празнуват и да се забавляват със звездата.

“Скъпи приятели, щастлива съм да ви съобщя, че в навечерието на моят 12-годишен юбилей, който отбелязва присъствието ми на музикалната сцена, ще ви изненадам с чисто нов проект. Очаквайте скоро новата ми песен и видеоклип, която ще е подарък към вас за безпрекословната ви обич и подкрепа през всичките тези години. Заедно с моят екип: стилиста Стоян Апостолов, гримьорката Джулия Ангелова и коафьора Емилио Стефано , фотографа Костадин Кръстев-Коко и режисьора Ники Скерлев ще ви поднесем нещо съвсем ново, което се надяваме искрено да харесате. Аз вече нямам търпение да видя резултата, а вие?”, сподели Преслава във Facebook.

С това свое изказване Преслава провокира многобройни предположения за това кога ще се появи песента, както и кое е заглавието, което певицата е избрала да заснеме.

Източник и сн.: Planeta.tv