Истински шок преживяха феновете на фолк певицата Преслава, след като видяха последния й клип с Анелия.

Звездата, чиято запазена марка доскоро беше едрият естествен бюст, е останала почти без гърди. Тя е отслабнала толкова много, че вече нищо не отличава обиколката й от скромните форми на Анелия.

От месеци се шушука, че Преслава няма мярка с диетите, но последиците от това станаха очебийни в последното й видео. В песента „Няма да съм друга", която е дует с Анелия, се вижда, че гладът е изял не само излишните тлъстинки, но и емблематичната гръдна обиколка на Преси.

*Преслава сега

Още с появата си в публичното пространство тя си спечели огромен фен клуб, благодарение на пищните си форми. След това, необяснимо за повечето хора, реши да намали гръдната си обиколка, защото циците уж й тежали и гръбнакът й трудно ги издържал.

*Преслава преди

Въпреки скалпела обаче тя запази съблазнителните си извивки, но сега от тях няма и следа. Любимката на народа е почти без форми.

„Не стига, че има огромен луфт между краката, ами вече и циците й спихнаха! Що не спре с глада?", чудят се феновете й, които я харесват в съвсем натурален вид и не могат да проумеят защо се мъчи да отслабва.

Заради драстично намалялата си обиколка не е изключено скоро Преси да се подложи на втора корекция на бюста - този път за уголемяване със силикон. Ръцете на певицата също плашат феновете й, китките й са като на 5-годишно дете. Очевидно певицата е на крачка от анорексията, която може да коства не само красотата и кариерата й, но и нейния живот.