Фолк певицата Преслава скоростно губи косата си. Красавицата, залага на изкуствени кичури, за да скрие очевидния факт, че оплешивява.

Изпълнителката крие проблемите с косата, като се прикрива с екстеншъни и бухнали прически. Но това е само временно решение, тъй като космите на главата й стават по-малко.

Феновете масово коментират, че Преслава е съсипана заради манията си да отслабне. Допреди 5 — 6 години, певицата имаше по-пълна фигура, беше с двойни килограми и огромен бюст, но нямаше никакви проблеми с косата.

Сега, освен, че са изчезнали природните й дадености, липсва и косата й, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Приближени до бившата на Бирмата разкриват, че на месец Преслава плаща колосални суми за фризьор, но въпреки това не може да спаси оредяващата си опашка. Изпълнителката сама признава, че плаща по минимум 500 лева на седмица, за да я фризират в едни от най-елитните фризьорски салони в страната, а отделно, екстеншъните й струват 2 бона.

На една от последните си снимки, Преслава показа дълга, гъста коса до кръста, която обаче дори не е нейна. А почитателите й разкриха измамата и дори я упрекнаха, че се излага с изкуствени кичури.

„В тази 40-градусова жега ще се свари с тази четина, но понеже не иска да си личи олисялото й теме, заради това предпочита да се вари на топлото време“.

По всичко изглежда, че фолк певицата се подлага не само на изтощителен режим, за да отслабне, но и гладува, стресирайки организма си. А при това положение е нормално да й пада косата, смятат нейни колежки.