Фолк певицата Преслава потвърди, че окончателно се е разделила с Георги Станоев - Бирмата.

Пайнерката и бизнесменът изкараха близо 2 години заедно, като ту се събираха, ту се разделяха.

През последния месец те си бяха дали отново шанс и излизаха заедно, но са сложили край на любовния си роман, пише ,,Всеки ден".

„Отдавна сме разделени, просто пътищата ни се разминаха", призна певицата и допълни: "Но запазихме приятелските си отношения. Засичаме се на разни места, хората са ни виждали и след раздялата заедно и затова остават с впечатление, че сме двойка. Но не - това не е връзка!" - категорична е изпълнителката пред Story.

Тя гледа да ангажира вниманието си с участия и ангажименти, за да не мисли за любимия си, и влага цялата си енергия в музиката, която прави.

,,Благодарение" на Бирмата добричлийката е заслабнала още повече и е заковала стрелката на кантара на 40 кила, с което печели приза за най-слабата в бранша.



В момента певицата е сама в апартамента си в Пловдив и не допуска никого до себе си. Опитва се да скрие мъката си, но последните й снимки от участия говорят сами. Преслава не е усмихната, няма блясък в очите й, а тялото й е все по-слабо. Най-разтревожени са родителите й, защото познават крехката психика на дъщеря си и проблемите й с килограмите.

,,Откакто се разделиха, не съм я видяла да слага и залък в устата си, преди поне хапваше салати и плодове, а сега нищо. Разбирам я, тя правеше планове за семейство с този човек, виждаше в неговите очи бъдещия баща на децата си, имаше му доверие и изведнъж... край", разкрива приятелка на брюнетката.

Като причини за раздялата им се спрягат няколко версии. Според първата вината е в професията на Преси. На Георги Станоев - Бирмата му е писнало от постоянните отсъствия на половинката му, както и контактите й с други мъже по заведенията.



Според другата версия чувствата на младежа просто са утихнали. В последните месеци връзката им е вървяла по навик. Близки до двойката твърдят, че скандалите между двамата ставали все по-чести и по-шумни.

Приятелите на младия милионерския син го съветвали да не бърза, защото трудно ще намери жена като Преслава - красива, поддържана, печелеща достатъчно пари и известна, но той не се интересувал от съветите им.

Родителите на Жоро също били против раздялата му с Петя. Майка му Лидия беше одобрила пайнерката за снаха и не криеше, че й е фенка и никак не е доволна от раздялата на двамата млади.