Раздялата на фолк певицата Преслава и богаташкия наследник Георги Бирмата наподобява на онази мнимата – на Алисия и Ники.

Пайнерката е една от малкото известни дами у нас, които наистина не обичат да коментират личния си живот и за да не се налага да го правят в бъдеще, вадят скрити козове. Това е предположение на феновете на певицата, като е съвсем възможно да се окаже самата истина. Независимо така ли е или не, Преслава и Жоро сега отново са заедно, съобщава електронното издание.

Милионерският наследник заведе гаджето си на двудневна тузарска почивка в Милано, където се настаниха в супер баровски хотел. Няма съмнение, че вече между двамата всичко е наред, а времето, прекарано в Италия, макар и малко, им се е отразило доста добре. За това свидетелства 24-каратовата усмивка на Преси, с която се фука от няколко дни. Вероятно скоро ще й се появят бръчици от радостните гримаси, като изглежда, че няма сила, която да ги помрачи.

Виновник за сдобряването бил колегата на Преслава Азис. Любовта между Георги Станоев – Бирмата и Преслава е толкова голяма, че е грехота те да стоят далеч един от друг. До това мнение стигнал фолк певецът, който решил да се намеси.

Ромският славей познава добре и двамата. Научил е, че приятелите му съжаляват, че са далеч един от друг и затова решил да вземе нещата в свои ръце и да ги помири.

Организирал среща в столично заведение, на която пръв пристигнал Бирмата с ново тузарско „Ферари“. Бизнесменът бил толкова нетърпелив, че паркирал на място за инвалиди, свидетелстват папараците на „България Днес“, пише hotarena.net.

Фолк фурията и Азис закъсняли, поради трудността да открият мястото на срещата. След като все пак успяла да го намери, Преси слязла от возилото си с 24-каратова усмивка.

„Бившите“ стояли в заведението около час в обсъждане – да си дадат нов шанс. После първи си тръгнал Жоро, а Преслава останала в компанията на Азис, за да обсъдят клюките около срещата.

Певицата пък се изфука с гъзарски номер на „Мерцедес“-а си. Той е PR884. Буквите са първите две от фолк псевдонима й, а последните две цифри са от годината й на раждане – 1984.

*Бирмата и Преслава

*Азис и Преслава