Кои са звездите на фолка с най-много последователи в инстаграм и с право могат да бъдат наречени музикални идоли в България? Със своите 598 хиляди последователи, Преслава - @preslava_official се оказва, че е най-следваната личност от почитателите на поп-фолка. Лидерската позиция тя държи с повече от 2 900 поста, с които провокира любопитството на потребителите.

Снимките й са доста разнообразни като тематика и визия, а в едни от последните публикации, дори я видяхме като булка. Със 100 хиляди по-малко фенове е профилът на Галена - @galena1 в Инстаграм, който е следван от 496 хиляди последователи. Тя също е доста активна и е истински инфлуенсър със своите близо 2 000 поста. Третото място е за Емилия - @emilia.online, която следват 293 хиляди души. Певицата пуска интригуващи кадри почти всеки ден.

Независимо, че има само 400 поста, Галин - @galin_music е твърдо на четвърта позиция със своите 265 хиляди последователи. Той генерира голям интерес със своите сторита, които винаги успяват да провокират феновете. В Топ 5 влиза и Емануела - @emanuelaofficial1, която има 518 поста, но затова пък те са привлекли 256 хиляди потребители, които я следват.

източник:телевизия планета