Феновете на фолк певицата Преслава зоват да се стегне и да възвърне предишния си вид.

Ужасени са от изпитото личице на оборотната изпълнителка, по което вече няма нито бузки, нито кожа – всичко е оголени скули, очи, уста и носле, пише HotArena.net.

Притеснението продължава! Слабостта на чалгаджийката напредва, тя не се отказва от свалянето на килограми и повече от всякога – сега изглежда пагубно.

Певицата сподели свои две нови снимки, за които със сигурност е искала да получи похвали и комплименти, но получи отпор.

Преобладаващите писания са от рода на „Върни си стария вид, плашещо слаба си“.



Колежките й също се страхуват за състоянието на Преслава. Когато е без грим, била като бяло платно. Толкова бледа, все едно кръвта е напуснала телцето й.

Други разказват, че певицата скоро ще закове 40 килограма, а имайки предвид нормалната й фигура отпреди, това сега е напълно нездравословно тегло.



Но изпълнителката не искала изобщо да си отвори ушите за критиките. Тя се харесвала така кльощава и дори признавала, че винаги е мечтаела за подобно телосложение. Гаджето й Жоро Бирмата също непрекъснато й повтарял, че сега е перфектна, което допълнително мотивирало чалгаджийката да изглежда пагубно.