След като Преслава си тунингова носа, дойде ред й на коремчето й.

Папарашките снимки на полуголата пайнерка, които заляха интернет пространството през последните седмици станали причина фолк дивата да вземе решение да легне под ножа.

Преди няколко дни певицата се подложила на липосукция в частна пловдивска клиника, където опитни хирурзи са изсмукали до последна капка мазнините, натрупани в областта на коремчето й, пише kliuki.bg.

Преслава била изключително щастлива от новата си визия и не можела да се нарадва на плосккия си корем. За да отбележи промяната изпълнителката на ''Лудата дойде'' дори обмисляла да направи специална фотосесия по бански, която да разкрива тънката й талия.

Близки до звездата издават, че тя решила да се подложи на хирургическата интервенция, след критиката на фолк феновете, която отнесе по повод папарашките си снимки по бански.

Досега изпълнителката е правила всякакви опити, за да отслабне – подлагала се е на зверски диети, пълен глад, хапчета, медицински процедури, фитнес тренировки и какво ли още не. Оказа се обаче, че въпреки услията й, Преслава така и не успя да постигне желания ефект, което вероятно е принудило певицата да вземе драстични мерки и да остави тялото си в ръцете на опитни хирурзи.

И все пак трябва да признаем на фолк фурията, че от началото на своята кариера претърпя истинска метаморфоза и от пухкавата и невздрачна Петя се превърна в секссимвол и мечта на много български мъже.