В новогодишната нощ Преслава има участия в София и Плoвдив, но към тях ще поеме след като посрещне 2016-а във Велико Търново, където ще е на частно посещение при новия си стар любовник - Георги Станоев - Бирмата.

Само преди дни певицата е потвърдила резервацията си в ресторанта на Галена. Там участие ще има домакинята заедно с първата съпруга на Галин – Деси Слава, пише hotarena.net.

Оказва се, че Преслава няма да е сама в новогодишната нощ. Резервация в ресторанта има и Бирмата, пише „Шоу“. След първите наздравици Станоев ще придружи Преслава до Пловдив, а след това и до столицата, за да изпълни работните си ангажименти в хотел и кръчма.



Само до преди месец Преслава и Бирмата се гледаха на кръв заради участието й във „ВИП Брадър“. Звездата дори беше на прага на полицията, за да се жалва от денонощния тормоз от страна на младия баровец. Макар да бяха скъсали официално Бирмата се опитвал да й държи сметка дали е спала с Богданов.

„Ангелите на Преси май са доста слаби, че пак да се събере с Бирмата. Почнали са пак да се виждат покрай слуховете, че Станоев има нещо общо с Деси Слава“, информират от чалга средите.

Сн.: Фейсбук