Феновете на Преслава могат да очакват новия й проект през лятото - това разкрива самата тя в интервю. "Очаквайте нещо хубаво за лятото", издава в аванс звездата, чиито песни винаги се радват на внимание от публиката и се превръщат в хитове.

Тя не разкрива повече подробности за новото парче, но със сигурност ще ни предложи нещо интересно и новаторско.

"В музиката най-успешните проекти са резултат от съчетаването на нещо ново, някакъв експеримент, един различен елемент", разкрива Преслава.

Тя допълва още, че класическия пример за това е с песента й "Лъжа е", която е била едно чисто рок предизвикателство. Звездата на "Пайнер" е категорична, че ако няма с кого да споделиш радостта – тя е половин радост.

"Приятелите са най-важното на този свят", откровена е изпълнителката на хита "Дяволско желание". Тя не крие че, "Истинско щастие можеш да намираш само в децата, в любимите хора, а парите носят охолство, но не могат да направят някого щастлив".

"На сцената е най-добре да си истински", категорична е Преслава, която в интервюто споделя още, че в момента е влюбена, споделя тя пред списание "Всичко за жената", цитира blife.bg.