Преслава скочи от родилната зала директно на сцената, но поне си знае цената. Младата майка има по цели 5 участия на седмица, показа проверка на „Уикенд“. За всяка своя изява тя прибира по 7 бона, което прави 35 хиляди на седмица. Добричлийката се скъсва от работа и не спира да обикаля дискотеките и кръчмите, но срещу солидни финансови постъпления. Ако го раздава с това темпо, ще взима по 140 000 лева на месец, писа „Уикенд“.

Интересът към звездата е огромен и клубовете са препълнени, когато тя пее в тях. Тя не спира да се хвали как феновете й се редят на опашки, за да влязат в заведението, в което тя ще пее.

Модна полиция! Преслава не си сменя тоалетите

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Preslava (@preslava__) on

Галена пак бойкотира Пайнера. Какво иска?

Преслава се възползва на макс от новия пик в кариерата си с цената на това да остави едномесечната си дъщеричка. Дали има нужда от пари, дали иска да е на сцената, просто не й се сменят пелени или комбинация от всички неща, но е факт, че добричлийката не се спира. В свободното си време Преслава кръстосва поляни и гори, което още повече учудва феновете й, сякаш не вписва изобщо бебчето в графика си.