Преслава е посветила песента ,,Аматьорка" на бившия си възлюбен Георги Станоев - Бирмата, пише ''Всеки ден". Текстът на парчето описва отношенията й с прословутия милионер.

„Заиграла си се с него сега,
не е хапка това за твоята уста!
Виж как ти минават минутите слава,
да, мило, дръпни се тогава!
Да го видя с една аматьорка
ми е твърде познато, до болка!"

Това пее в парчето брюнетката от Добрич. Припомняме, че Преслава и Бирмата много пъти се събират и разделят. Когато миналата година се биха в дискотека на морето, певицата първа налетя на бой и разпори веждата на 24-годишния бизнесмен. Преди 2 седмици двамата отново предизвикаха побой, пак на Слънчев бряг. Милионерският наследник и гавазът му бяха задържани за 24 часа, а Районният съд в морския град наложил глоба от 500 лева на баровеца, както и 100 лева глоба за охранителя му.

*Бирмата с майка си и Преслава

Още при раздялата й с младия бизнесмен преди няколко месеца Преслава поръчала на текстописците каква да е темата на следващия й хит. ,,Винаги има личен момент в песните й. В тази искаше да изпее отношенията си с Георги, но това не е единственото парче, което е посветено на него", издава близка до добричлийката.

Песента „Кажи здравей" също е посветена на Бирмата, разкриват източниците ни. В нея брюнетката пее: „Би ми шута според теб, според мене те зарязах, за десети път е така! Много страдаш - аз пък не! Според тебе всеки чакам, хайде спри се, стига лъга хората!". Според близки до двойката строфите напълно отговарят на буйната им връзка.

„Бирмата си е такъв - не може да е само с една, но все пак си я обича и много я ревнува. Преслава пък се възползва от този факт и умишлено флиртува с мъжете по заведенията, за да го дразни", коментират приятелите му.

В последните дни побойникът е с ново гадже, което веднага заведе във френския курорт Сен Тропе.

*Бирмата с новата си

Ако се вярва на мълвата, Преслава не спирала да пише SMS-и на бившия си след последната им раздяла. На ден певицата пращала по над 30 съобщения на Бирмата. Той също не оставал безразличен и отговарял на предизвикателните й SMS-и.