Преди няколко седмици Преслава гордо се похвали с това, че лично една от сестрите Кардашиян - Клоуи й коментира една от снимките с мили думи. Запознати обаче издадоха, че този жест си има цена, която любимият на певицата платил, за да може да поласкае половинката си. Като инфлуенсър Клоуи Кардашиян има хонорар не само за рекламни постове в личната й страница, но и за коментари под снимки. Според запознати ставало въпрос за петцифрена сума, научи HotNews.

След огромната порция критики по адрес на пластичната операция на носа й, добричлийката искала да си върне за помията, която се изля по нейн адрес. Тогава дори певицата деактивира профила си в Инстаграм, за да избегне възмутителните коментари.

Затова изведнъж стана така, че Клоуи написа под снимката на Преслава кратко и ясно "So pretty!" (Много хубава), но как точно е попаднала и защо точно пък е решила да четка нашата певица е доста съмнително. Ето, че истината излезе наяве и по този начин родните знаменитости показват колко абсурдно си харчат парите за прищявки, които да им вдигат самочувствието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Preslava (@preslava_official) on