От Преслава нищо не остана! Фолк певицата е кожа и кости. Изпълнителката продължава да слабее и за ужас на феновете си окончателно е изгубила пищните си форми.

Последните й снимки от плажа завинаги я лишиха от титлата най-желана фолк дива. Преслава е толкова слаба, че според някои надминава дори Анджелина Джоли.

Само допреди няколко месеца фолк фурията изглеждаше перфектно. Певицата имаше тънка талия, закръглени бедра и впечатляващо деколте, което предизвикваше мокри сънища у хиляди мъже, пише kliuki.net. Изпълнителката обаче реши, че трябва да отслабне. И толкова се стопи, че днес прилича на скелет.

*Преди и сега

*Сега и преди

Из социалната мрежа хиляди фенове с разбити сърца въздишат по вече изгубените форми на Преслава. „Каква красавица беше, имаше си всичко“, коментират потребители в мрежата. Други се жалват, че от хубостта й нищо не е останало.

Само допреди година певицата предизвикваше истински фурор със знойните си снимки от плажа. С оскъдни бански на брега на морето, Преслава пълнеше очите на почитателите си от мъжки пол.

Папарашките й снимки от почивен комплекс край Пловдив пък доведоха феновете до еуфория. За жалост днес певицата не може да се похвали с подобно тяло.

*Преди

*Сега