Жоро Бирмата държи Преслава под ключ – пише „България днес”.

Досега певицата не е приела нито една оферта, коя от коя по-съблазнителни, да пее в кръчма в навечерието на 2014 година.

Запознати твърдят, че Преслава е решила тази година да не работи на празниците и да ги прекара в задушевна обстановка с любимия си Жоро Бирмата – отбелязва изданието.

Най-скъпо платената изпълнителка държи в напрежение заведения в цялата страна, като не им потвърждава предложените от тях оферти.

Пред певицата стои наистина сериозна дилема. От една страна – романтичен празник с любимия, но от друга – така губи хилядарки.

Изданието припомня, че покрай Коледните и новогодишните празници на предходната година Преслава заработи дебели пачки. Тя дори имаше по няколко участия за една нощ. На Коледа пя в три различни заведения, а на Нова година обиколи още толкова.

Официалният хонорар на певицата е близо 10 хиляди лева – твърди изданието. За празниците възнаграждението скача двойно.

Тоест, ако и тази година Преслава склони да пее в няколко заведения едновременно, може да си тръгне с 40 дори до 60 хиляди лева.

Дори не смятаме бакшишите, които също са няколко хилядарки. На подобно предложение трудно може да се устои. Макар певицата да има сериозния финансов гръб от Жоро Бирмата, все пак не може лесно да прежали подобна сума – коментира изданието.