Бащата на певицата Преслава притежава най-стария трабант. С постижението се изфука изпълнителката, която за доказателство приложи снимка с грамотата, връчена на татко й в Несебър. До дядо Кольо с купа се усмихва дъщеричката й Паола, видя Hotnews.bg. Става дума за автомобил, който и друг път е печелил ретро ралита- „Трабант 600", произведен през 1963 година.

Липсата на финансови проблеми и многото свободно време позволяват на бащата на Преслава и Ивелина да се наслади на голямата си страст - старите автомобили. Той с години издирва любимия си трабант и се изръсва сериозна сума, за да го купи. Сериозни средства му трябват и за поддръжката и съхранението на возилото. За тези негови удоволствия помага сериозно Преслава. Тя не пести пари, щом става въпрос за родителите й. Това е и причината таткото на певицата да спре да работи като шофьор.

Майката Янка също предпочитала да отделя повече време за внучките си Виктория и Паола, вместо да е на постоянна служба. Немското возило е било рекламирано не само от собственика му, но и двете му известни дъщери, като едната-Ивелина дори го кара на рали в Добрич. Преси пък често позира с него.