Преслава отново е влюбена! Фолк певицата, която, след като бе зарязана от сериозния си приятел Георги Станоев - Бирмата, не можеше да открия половинката си, отново е в плен на любовта.

Най-известната фолкаджийка си пусна снимка в компанията на млад богаташ от Благоевград, за когото се говори, че е новата й тръпка.

За новите чувства на изпълнителката на "Водка с утеха" сочат уж загадъчните кадри, които си пуска в инстаграм, на които е с цветя, подарени от таен любим. Само преди дни Преслава пусна и нов фотос на който грее от щастие до огромно легло, направено от червени рози.

Самата Преслава наскоро обясни, че е влюбена като ученичка.



Мъжът е собственикът на "Виктория" в Благоевград, като минава за един от местните богаташи. Под снимките на двамата, на които те са доста близки, заваляха недвусмислени коментари.



Примата уважи партито за рождения ден на новата си изгора и седна на почетното място до него. Двамата пуснаха и снимка, с която показаха близостта си. Под нея няколко души намекват, че двамата са страхотна двойка.



Новото гадже на Преслава става известно през 2014 година след като е засечен в една компания със Слави Трифонов и пернишкия милионер Станислав Добрев, популярен като Слави Транспорта, заради бизнеса си.