Фолк дивата Преслава умили феновете си в Инстаграм с кадри от почивката си с най-голямата й слабост – племенницата й Вики.

От няколко дни изпълнителката на „На тебе не отказвам” отмаря в Свети Влас със сестра си, народната певица Ивелина Колева, и събират тен по женски в Слънчев бряг. Гласовитата дама от Добрич е толкова обсебена от момиченцето, че буквално не се разделя с телефона си и документира всеки миг от ваканцията им с клипчета.

Последният показва Вики в полет над повърхността на басейн, а близките на звездата я подкачат, че детето трябва да й стане треньор по гимнастика. Преслава пък призна, че на плажа получава ежеминутно уроци от малката как да позира пред камера и как да направи безболезнено шпагат. „Вики е много артистична, нищо чудно скоро да се снима в някой от клиповете на леля си. Освен това е наследила музикалния талант на семейството”, издадоха за „Монитор” хора от обкръжението на Преслава.

В действителност дъщерята на Ивелина ходи на уроци по пеене, но се е ориентирала към поп и рок жанра. Вдъхновено от майка си, детето обожава и пее фолклор, но му е трудно да се справи с орнаментиката във вокалите. Вики била записана и на уроци по пиано,
но не за да става класически музикант, а за да е нотно грамотна.

Стигнала до усъвършенстването на лявата ръка обаче и се отказала.

Ивелина и Петя, както е истинското име на Преслава, имат изключително силна връзка помежду си. Двете имат фолклорен дует, но звездата на „Пайнер” твърдо отказва да запише такъв албум, защото „сестра ми е народната певица в семейството и не мога да си позволя такова нещо”.