Преслава даде интервю пред водещата на ''Открит микрофон'' Емилия Стоянова и отговори на много въпроси на феновете.

Актуалната звезда е изключително щастлива от факта, че и тази година публиката ѝ отреди отново отличието "Певица на 2014 година" на Планета ТВ. Тя сподели своите вълнения от добрия прием, който за пореден път засвидетелства публиката в залата при обявяването на името ѝ в различните номинации, пише signal.bg.

Хитовата певица заяви, че за нея именно това е най-важният момент и точен критерий за въздействието на един изпълнител. Преслава сподели, че създаването и поднасянето на хубави и силни песни е от първостепенно значение за успеха ѝ.

"Аз искам да правя хубава музика. Правя ли хубава музика, не може да ме отсвири никой, защото дори хората, които не ме харесват, ще харесват песента. Няма да казвам имена, но обичам да гледам нещата отстрани. Имало е години, в които даден изпълнител има хит, но самият изпълнител няма харизмата, няма това да го обичат безрезервно хората. Обявяват изпълнителя и се чува: "У-у-у!", почва песента и народът скача! През годините съм забелязала - за мен най-важно е да имам късмет да правя хубави песни, оттам нататък няма кой и за какво да те обори, ако ще и хиляда агитки на Мадона да дойдат. Тогава никой не може да ти отнеме, каквото и да е. Имаш ли хубава песен, хората ще я слушат, ще я обикнат" - подчертава тя.



Изпълнителката е удовлетворена от работата си през 2014 година и подчерта, че за една от любимите й песни - “Ако утре ме губиш”, не е прочела нито един негативен коментар. Именно с този проект звездата получи две отличия "Балада на годината" - на "Сигнал" и на Планета ТВ.

Освен за хубавите емоции, за страстите и за аплодисментите на публиката по време на годишните награди, една от най-награждаваните певици отговори и на въпроса за освиркванията към някои от изпълнителите, които вече се превърнаха в традиция. Този път не бе пощаден един от най-младите таланти на попфолк сцената - Фики.

"Станали сме като по футболни мачове. Аз също имах притеснения, чак получавах анонимни есемеси от някакви агитки на други певици. И аз самата бях се притеснила, но в крайна сметка какво да направим... Баладата ми е хубава. Бях убедена, че ще имам тази награда. Няма нужда някой да ми казва и да я бяха дали наградата на друг, аз щях да изляза на сцената и да помахам. Но пак имах някакви страхове, че някой може нещо да се провикне. Ок, нямаше го това при мен, но при Фики... Не виждам защо трябва да почерниш моментът на самия изпълнител. Аз не искам да коментирам това, а да кажа, че той е взел напълно заслужено наградата "Певец на годината" - подчерта тя.