Фолк певицата Преслава е пред здравословен колапс! Безкрайният списък с участия и допълнителните й ангажименти с телевизионното предаване "Като две капки вода" буквално са изцедили силите на добричлийката.

От жизнената Преслава няма и следа, като дори да се усмихва по телевизията й коства усилия.

"Участието на певицата в предаването по никакъв начин не промени предварително уговорените й гостувания в дискотеки в страната. Преслава пое ангажимент да съчетае задачите си, като беше наясно, че това ще й коства допълнителни физически усилия", коментираха пред "България Днес" неофициално от музикалната й компания "Пайнер".

Преслава и досега кръстосваше цялата страна, за да пее в нощни заведения, но използваше следващите дни, за да се наспи. Сега обаче тя пропуска часовете сън, за да ходи на репетиции за представленията си в "Капките". На тренировките тя се появявала видимо уморена, разсеяността допълнително й пречела да се представя на ниво.

*Още при въплъщението като Фреди Меркюри се видя, че има ядове с английския, сн. "Като две капки вода"

В първите две живи предавания изпълнителката се представи умопомрачително зле, коментират почитатели на предаването. Логично тричленното жури я "награждава" с ниски оценки, като единствено зрителският вот я издига в класирането. Фенската й маса е силно мобилизирана да изпраща есемеси, за да запази любимката си в играта.

Сериозен проблем пред фолк певицата е и ужасният й английски език. "При превъплъщенията си като Фреди Меркюри и Риана става видимо и чуваемо за цяла България, че Преса има много лош акцент и трудно изговаря някои от думите. Любопитно е защо никой от журито не й направи забележка, за да поработи в тази насока. Единствено Фънки се опита да акцентира, но се спря с аргумента, че ще се опитва да говори предимно положителни неща за нея", разсъждават любители на "Като две капки вода".

*Преслава като Риана, сн. "Като две капки вода"


Последната седмица за Преслава също изобилства от ангажименти, като тя има заявени участия в София и Пловдив - именно това са градовете, където тя най-често пее, за да не се уморява допълнително от пътувания до по-далечни дестинации. Така или иначе обаче тя не може да навакса със съня.

Преди време откривателят на Преслава - легендата Милко Калайджиев, заяви, че именно недоспиването и свръхнатовареността са причината протежето му да изглежда толкова слаба. Според него никога не е ставало въпрос за болест, а за хронична умора, която се е натрупала през годините.

Източник: bgdnes.bg, сн.: Фейсбук