Истински фурор предизвика Преслава още с появата си в лондонския клуб The Alice този уикенд.

Певицата на 2014 година за пореден път бе гост на българската общност във Великобритания, но този път нейният концерт бе част от традиционния събор на българите на Острова. Организаторите от вестника на българите по света – “Будилникъ”, се бяха постарали празникът да бъде на ниво и нищо да не липсва на звездата гостенка.

Многобройната публика от сърце се забавлява с големите хитове на Преслава и не спираше да пее с нея през цялата нощ. Освен с тоталните си поп-фолк хитовете, певицата зарадва гостите и с много народни песни. “Драгано, Драганке” и “Невено, моме” сложиха началото на голямото хоро, с което за пореден път българите в Англия доказаха, че обичат и тачат родните ритми.

Преди изявата си пред публиката в The Alice Bar, Преслава не пропусна да направи и любимия си шопинг-тур в елитните лондонски магазини Selfridges и Harrods. По традиция тя “свери” модния си часовник и установи, че линията, която следва, напълно отговаря на последните модни тенденции в световен мащаб. Певицата се любува и на пролетното лондонско слънце в High Park, защото за разлика от дъждовния съботен ден в София, в британската столица дъжд нямаше.

След концерта си в Лондон, Преслава ще се отдаде на многобройни срещи с българската публика, а първата от тях е още тази сряда в популярен пловдивски нощен клуб.