Какво разплака Преслава?

Това беше загадката на седмица, след анонса от предаването на Николета Лозанова „Папараци“ по bTV, в което бяха излъчени кадри с певицата.

Снощи загадката бе разбулена.

Фолк дивата потвърди в откровено интервю с Азис, че с Бирмата са разделени и именно той бе причина за горчивите сълзи в очите й. В началото на разговора им Преслава привидно спокойно говореше за Георги Станоев и отношенията им.

„С него сме разделени, надявам се – този път да е завинаги. Искрено му пожелавам да намери своята половинка и много бих се радвала за него. Да намери жената, която го успокоява, която го кара да се чувства добре“, говореше Преслава със сериозно изражение.

Азис я прекъсна и отбеляза колко се променят очите на певицата, когато заговори за Бирмата – изведнъж заблестяват. „Сега искаш да ми кажеш, че още съм влюбена в него?“, засмя се двусмислено певицата.



Изпълнителката на „Водка с утеха“ не пожела да конкретизира причината за раздялата им, за да не се спекулира. „Не му беше лесно с мен през тези години, както и на мен – с него. Не можахме да се напаснем, но наистина много се обичахме“, откровеничи Преслава.

Не тези думи обаче разплакаха певицата.

„Аз съм те чувал в личен разговор с приятели да казваш, че заради него си готова да убиеш човек“, провокира я Азис. В този момент изпълнителката избухна в сълзи: „Много сте гадни“.

Преслава опита да се окопити, но сълзите буквално я давеха.

„В никакъв случай не искам да се правя на велика. Просто искам той да е щастлив и да намери човека, който да го оценява и обича. В случая не съм аз, но аз наистина го обичам и искам да е добре“, изплака певицата, пише hotarena.net.