Преслава се е сринала психически и припадна на участие, твърдят очевидци.

След мелето между богаташкото чадо и охраната на изпълнителката, разразило се в Слънчев бряг, добричлийката изгубила съня си. Дори спряла да се храни, разказват пред в. „Всеки ден“ притеснени приятели на Преси.

Очарователната брюнетка била емоционално изтощена от постоянните разправии в живота си. Тя дотолкова била срината психически, че преди няколко дни припаднала в тоалетната преди участие в клуб на морето. Преси изгубила съзнание, докато се освежавала в дискотека в Бургас малко преди да излезе на сцената.



Че нещо лошо се е случило, първи се е усетил озвучителят на певицата. Той видял, че звездата се бави твърде много, притеснил се и след като почукал няколко пъти на вратата на тоалетната, без да получи отговор, разбил вратата с помощта на един от охранителите. Видели Преслава седнала на земята, с глава, облегната на стената, едва дишала и била с премрежен поглед. Оказало се, че е изгубила съзнание за няколко мига, и след като се съвзела, нямала сили да се изправи.



В крайна сметка, след като изпила една чаша вода, дошла на себе си и геройски се появила на сцената, за да зарадва феновете си. Пяла близо 2 часа, без да й проличи, че й е лошо. „Браво на нея, каквото и да се случи, тя се държи като звезда“, дивят се от екипа в заведението.



От няколко седмици насам Жоро Станоев върти връзка с млада пловдивчанка на име Глория. Преслава пък няма човек до себе си и все още не може да преживее скъсването си с него. Загубила е съня си, а от няколко дни пак е спряла да се храни, тревожат се близките на певицата. Тя им се оплакала, че едва намирала сили да върши работата си и постоянно се чувствала депресирана и тъжна.