В шоуто на Гала певицата разкри, че вече не е сама.В студиото, за да говорят за бъдещето и перспективите на Преслава, беше и нумероложката Кристина Сунгарска. Оказа се, че числата знаят повече за това, което предстои в живота на Преси, отколкото самата тя.

Певицата трябвало да изчака до 2012, за да й се случи голямата любов. Нумероложката хвърли в шок Преси с оракулските си способности.

След трийстата си година Преси щяла да се радва на щастливо семейство и да стане майка. Числата говорели, че тя ще има две деца и мъж, който да я подкрепя. На призивът на Гала, все пак да се каже и нещо негативно, което би заплашило младата певица, Сунгарска увери, че всичко лошо, което вижда, вече е сполетявало Преслава през тази година. Фолкаджийката се съгласи и многозначително погледна Гала, като й довери, че нещата й се получавали, но „с много мъка“. Нумероложката изтъкна, че в живота й се е появил човек с бял флаг. Изчервена, Преслава помоли да не „плашат човека“.

С голяма мъка Гала изтръгна признанието, че певицата е влюбена и отнесена, но не можа да разбере името на мъжа. Тя показа няколко снимки от лятото, на които Преси е в компанията на няколко мъже, но изпълнителката си направи оглушка и каза, че имала много снимки с много хора.



Наплашена от изявите на любовни чувства, с които нейните колежки често се хвалят по телевизията, Преслава е решила, че такава показност не носи късмет в любовта. Тя обясни на Гала, че не й отивало като дама да се обяснява в любов от екрана.

Водещата реши да не я мъчи повече и я попита дали баща й ревнува от мистериозния мъж до нея. Родителят, не само че не ревнувал, но знаел от самото начало и искал само най-доброто за знаменитата си щерка. В миналото, таткото на Петя, както е истинското й име, хич не се зарадвал, че му се родило момиче. Той дори не искал да иде и да я види в родилното щом разбрал, че няма мъжки наследник. Така, Петя израснала с къса подстрижка и играела момчешки игри. Най-големият срам, който е преживявала като малка, бил когато пред блока в родния й Добрич я нарекли „хей, мъжки“.
Сега вече няма кой да обърка певицата, която няколко години бе обявявана като номер 1 във фолк бранша и има тълпи от фенове, пише kliuki.bg.