Като напълно свободна жена, Преслава отпразнува с голям купон рождения си ден в петък вечерта.

Изпълнителката чукна 31 години и събра всичките си колеги от поп-фолк жанра, пише „Всеки ден". Своята силна привързаност към Преси първа показала Галена с половинката си Галин, малко след тях пристигна и Тони Стораро. Към партито се присъединили и други близки и приятели на хитовата изпълнителка, сред които Десислава, Мария и Софи Маринова.

Преслава се раздала напълно и не се е скъпила за празника. Тя черпила всички свои гости и поръчвала, без да спира, по две-три бутилки уиски накуп, отделно и други скъпарски питиета, както и отбрани вкусотии, с които да замезват присъстващите.

За празника звездата облече къса и много ефирна бяла рокля, разкриваща краката й почти до горния им край. Облеклото остави малко на въображението, а самата Преслава без свян заставаше в секси пози за кеф на поканените гости, а деколтето й си бе възвърнало чара си отпреди безкрайните диети на певицата.

Партито се развихри в столичен клуб, a освен звездите от забавата, от почерпката намазаха и почитателите на чалгаджийката, които също бяха изненадани с по една безплатна бутилка водка за здравето на изпълнителката.

Според персонала фолк дивата е пръснала поне 50 бона за пиршеството, а за блясъка на купона са се погрижили и управителите на заведението, които направили специална празнична украса и подарили огромен букет на бившата приятелка на Георги Станоев-Бирмата.

Всички колеги на Преслава от жанра поздравиха Преслава с музикално изпълнение на сцената, като по този начин зарадваха и гостите на клуба. Първи от колегите запя Тони Стораро, който партнира на Преслава за дуетната им песен. След него микрофонът поела Галена и отправила многобройни топли пожелания към най-добрата си приятелка. Софи Маринова също не пропуснала да поздрави колежката си.

На партито обаче не бе забелязан бившият възлюбен на певицата. Отсъствието му било обяснено с голямата обида на Преслава, която дори не си направила труда да го покани на партито си. Липсата на сериозна връзка явно понася добре на изпълнителката, защото тя е загладила косъм, изглежда повече от добре и вече не е кльощава като анорексичка, коментират в светските среди.