Носенето на маски е задължително навън, вкъщи може и без тях. И не само. Сходно е положението и с дрехите. Нашите популярни моми се възползваха от дългия престой вкъщи, за да сложат край на вечната драма "Нямам какво да облека".

И нито се гиздят, нито вече носят дори и пижами. Движат се голи в апартаментите си, като се прикриват леко, когато качват снимки в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjellina Atanasova (@andjellinaatanasova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on

И където има пищни бюстове на показ, не минава без Николета Лозанова. Социалната изолация я провокира да бълва всеки ден снимки в социалните мрежи и традиционно на повечето е полугола. Редува да показва дупе и гърди, а на един от последните си кадри направо е захвърлила сутиена. Случайно или не, всички моделки и певици добавят мисъл до голата си снимка. Николета не прави изключение и пише "Когато природата, женствеността и технологията живеят под един покрив", докато си пуска голо селфи от вкъщи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janeta Osipova (@janetaosipova) on

Фолкпевицата Кристиана е по-семпла в писанията и пожелава само сладки сънища, но пък кадрите й са наистина впечатляващи. Полугола блондинка в леглото, която се показва ту по бельо, ту с хавлия винаги е радост за феновете. Изненадващо и Преслава се разголва, а това не е неин почерк за събиране на лайкове. Снимката е стара и певицата е по бански. "Ще се ходи ли на море тази година или ще си гледаме старите снимки с носталгия?", пита по хамлетовски най-успешната родна фолкпевица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Yurukova (@martina_yurukova) on

Страстите нажежава "Мис Плеймейт" Жанета Осипова, която се пуска гола от банята. Красавицата детайлно обяснява как се сапунисва... Всъщност, тук няма нужда от повече думи, снимката казва всичко, пише България Днес.

Силиконката Анджелина също пожелава сладки сънища, но още е в банята. И тя с уж небрежно паднала хавлия, селфи в огледалото и лош поглед. 5000 души са ахнали от раз по кадъра и доказва, че за голотията няма значение дали е навън или под карантина - лайковете валят.

"Утрото е добро, но аз не съм", заявява плеймейтката Мартина Юрукова, докато е по гащи в леглото. Метнала е една бяла тениска, но тя толкова прозира, че повече показва, отколкото да скрива силиконовите й гърди. Прави впечатление, че в тези трудни времена плеймейтките от гидията си пишат насърчителни съобщения и се самонадъхват. Подкрепата им, оказва се, не е само голи думи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Гентиана Халити (@genti_the_one) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Гентиана Халити (@genti_the_one) on

Финалното ни изкушение е наистина впечатляващо - голата Гентиана Халити, само по гащи и с татуировка на дупето (целувка от начервени женски устни). "Вкъщи съм чудесен човек, но не искам светът да знае за това. Скромните хора, които съм срещала, не стигат много далеч", добавя традиционната философска мисъл Гентиана, а коментарът "Гореща си!" от Деси Фотосесията затвърждава теорията, че плеймейтките са най-големите фенки помежду си.